AŞK BÜYÜSÜ
Kalbiniz acıyor mu? Duygularınızı kontrol edemiyor musunuz? İstediğiniz yalnızca küçük bir mutluluk mu? O zaman kendinize daha fazla acı çektirmenize ve üzülmenize gerek yok. Hayallerinizi süsleyen aşkı yaşamaya başlamaya ne dersiniz? gelin hep birlikte rüyalara, masallara konu olacak bir aşka nasıl sahip olabileceğinizi inceleyelim.
Öncelikle aşk, iki insanın doğru frekanslar ile buluşması ile gerçekleşen, yarı kimyasal, yarı aranız ile alakalı özel duygu durumudur. İki insan karşılaştığı zaman çevresel şartlar, beslenme durumları, üzerinde olası büyü ve musallat durumları sizinle doğru frekansta bulunan frekansını etkiler ve size aşık olmasını veya olmamasını etkiler. Örnekleyecek olursak, insan vücudunun frekansı 63 ila 72 mhz arasındadır. Bu frekans aralığında 0,0001 birimlik frekans değişikliği dahil karşınızdaki insanın size aşık olmasını engeller. Normal şartlarda aynı frekans aralığında olduğunuz insan ile karşılaşmanız durumunda birbirinize aşık olacaksınızdır, farklı etkenlerin aranıza girmesi ile normal şartlarda değişmeyecek olan frekans aralığının değiştirilmesi ile sizin aşık olduğunuz insan size aşık olamaz, bağlanmakta sorun yaşar ve ilgisini dahil çekemezsiniz.
Peki kimyasal ve frekanslar ile alakalı bu özel durumun büyü ve doğaüstü şartlar ile değiştirilmesi nasıl oluyor diye düşünebilirsiniz. İnsanların minimum 63 mhz ve maksimum 72 frekans ve dalga boyu aralığı vardır. Rutin yaşamda büyük bir sorun yaşamadığı sürece bu frekans aralığı kalıcı olarak değişmez. Büyük üzüntüler, yakınların kayıpları, ekonomik buhranlar, ağır hastalıklar gibi bünyeyi ve psikolojiyi etkileyen durumlarda frekanslar geçici süre ile değişiklik göstermektedir. Beynin kendisini tedavi yöntemleri ile kısa sürede insan tekrar eski frekansına dönebilse de büyü, musallat gibi durumlarda ise frekans profesyonel bir yardım olmadan eski seviyesine dönmemektedir.
Sizin frekansınız karşı tarafa geçtiği ve sizi aşık eden durum, karşı tarafta karşılık bulmadığı için yaşayacağınız aşkı dış etkenlerden ötürü yaşanmıyor demektir. Aşk Büyüsü ile karşınızdaki insanın frekansını bozan tüm dış etmenlerden kurtulabilir ve gerçek aşka sahip olabilirsiniz.
Peki Aşk Büyüsü kaç çeşit yapılabilmekte ve hangi yöntemler uygulanmaktadır? Öncelikle insanların ilişki ve kısmetlerini kaybetmesi, zorlu, kötü bir hayat geçirmesi için 3. Kişiler tarafından yapılan aşk büyüleri vardır. Bunlar genellikle kara büyü tarzında olmakla birlikte insanın beyin ve kalbine nüfuz eden cinler vasıtası ile yapılmaktadır. Bu ve buna benzer büyüleri tasvip etmemekle birlikte uzak durulması gerektiğini belirtmeliyiz. Bir de pozitif amaçla yapılan büyüler vardır. Pozitif amaçlı büyülerde genellikle cinlerin insan üzerindeki telkin ve yönlendirme etkileri kullanılarak, insanların duygu durumlarının toparlanarak sağlıklı şekilde hareket etmeleri sağlanarak yapılmaktadır.
Öncelikle Medyum Valera Hoca kimdir? Ne gibi eğitimler almıştır ve aslen nerelidir, ne gibi yöntemler ile sorunlarınıza yardımcı oluyor sorularınıza cevap bulalım.
Medyum Valera Hoca aslen mısırlıdır ve 15 senedir İstanbul Silivri ilçesinde yaşamaktadır. Orta doğuda büyü, cinler ve cinlerin yönlendirilmesi konusunda kadim ilimler alanında binlerce yıllık tekniklere sahip alimlerden eğitimler almış ve bu ilimlere kendi tecrübeleri ile yeni yöntemler eklemiştir. Hem yurt içinde hem yurt dışında yaptığı araştırmalar ile alimlerin imkansız gördüğü pek çok vakada başarılı çözümler üretmiş, kendisini ispatlamış bir alimdir.
Aşk Büyüsü için uyguladığı teknikler ise büyünün yapılacağı kişinin araştırılması, üzerinde büyü, musallat ya da nazar gibi etmenlerden ötürü oluşmuş frekans değişikliklerinin tespiti gerçekleştirilir. Frekansı bozan, tehdit eden tüm problemler uzaklaştırılır ki bu noktadan sonra ilişki oluşmaya başlar, bireyler birbirlerine ilgi alaka geliştirmeye başlar. Son aşamada ise büyü ya da musallata maruz kalmış kişinin korunması ve frekansın sabitlenmesi gerçekleşmektedir.
Aşk Büyüsü konusunda doğru yöntemlerin kullanılması sizlerin ileride ilişkinizin daha güvenli ve daha doğal bir süreç geçirmesini sağlayacaktır. Yanlış yöntemlerin kullanılması veya kara büyüye başvurulması durumunda çiftlerin ağır sorunlar yaşayacağı ve her iki tarafında ağır musallat vakaları ile karşılaşacağı bilinmelidir.
4 yıldır çalıştığım firmada âşık olduğum bir çocuk vardı ve hiçbir şekilde kendimi çocuğa gösteremiyordum. Bir süre yakınlaşsak bile onun için geçici bir heves olmaktan öteye geçemiyordum. Bazı arkadaşlarımdan Aşk Büyüsü hakkında duyumlarım olmuştu ama ne büyüye inancım vardı ne de cesaretim. Olmayacak bir konu için tanımadığım birisinden olmayan bir şeyler yapacak diye umut bağlayamazdım. Açıkçası düşüncem buydu ta ki Medyum Dekar Hoca ile tanışana kadar. Önce tamamen denemek ve macera olsun diye iletişim kurmaya karar verdim ve telefon üzerinden bu işlemi yapabileceğini söylediği zaman hiç inanmadım. İşlemleri yaptıktan ve gerekli argümanları sağladıktan yalnızca birkaç gün sonra önce mesajlar, arkasından yemek teklifi geldi. Hocam hayatımın en güzel günlerini yaşamamı sağladığın için sonsuz teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak benim. Medyum Dekar Hoca ile yakın zamanda Aşk Büyüsü ile alakalı çalışan oldu mu? Platonik aşkı artık taşıyamıyorum ve ruhum daralıyor. Her şeyi denememe rağmen bir türlü ilgisini çekemedim ve artık canımdan bezdim. Farklı insanlar ile birlikte oldum, onu unutmak için farklı şeyler denedim ama yine de başaramadım. Artık son noktadayım ve birkaç hoca görünümlü şahıs tarafından maalesef dolandırıldım. Artık bıktım, lütfen ama lütfen bu sefer işe yarayacağını biriniz söylesin.
Onca zaman çektiğim acıları, önceki yorumumu okuyorum da ben bile kendime üzülüyorum. Hayatım resmen Dekar Hoca’dan öncesi ve sonrası diye ikiye ayrılıyor. Aşık olduğum insan ile birlikte olmak bir yana dursun, ilgiden boğulacak hale geliyorum. 15 gün içerisinde bir insanı bu kadar etkilemek için beynine girip bütün hücreleri değiştirmek gerekir sanırım. Hocam sizi çok seviyorum iyi ki varsınız sizi iyi ki tanımışım.
Merhabalar, ben Dekar Hoca ile yaklaşık 8 9 yıldır çalışıyorum. Eşimden ayrıldıktan 1 2 sene sonra iş hayatımda yaşadığım bir sıkıntıya yardımcı olması ve kısmetim ile alakalı görüşmüştüm. O zamandan beri pek çok konu hakkında yardımlarını görmekteyim. Erkekler için böyle bir konu için yardım istemek, özellikle benim gibi belirli bir ekonomik seviyenin üzerindeki insanlar için çok zordur. malum gerekirse ekonomik olarak satın alır yine de burnumuzu yere düşürmeyiz. En azından şuan tüm kalbimi işgal eden ve uzun süre beni peşinde sürükleyen kadınla tanışana kadar böyle düşünüyordum. Uzun süre hem beni görmezden geldi hem de tüm çabalarımı umursamadı. Bir süre sonra o kadar çok kafamı ona takmıştım ki iş hayatım dahil bozulma noktasına gelmişti. Bir gün Dekar Hoca’ya durumu anlatınca konuya el attı ve çok kısa süre içerisinde hayatımı baştan ayağa değiştirdi. Artık çok mutlu ve başarılı bir erkek olarak hayatımı sürdürüyorum. Allah razı olsun dostum, seni tanıdığım için şanslı birisiyim.
Selamlar, benim sorunum aslında çok detaylı ve zor bir durumdu. Ben Aşk Büyüsünü eşime yaptırdım. Evet yanlış duymadınız. Eşim ile görümcemin yaptığı bir büyü yüzünden ayrılmıştık. Pek çok hoca ile görüşsem de kesinlikle hiçbir çare bulamadım. Dekar Hoca ile tanıştıktan sonra öncelikle görümcem olacak o insanın ki işin kötü kısmı kendisi de büyüyü yapan hoca da ölmüştü, yaptığı büyüyü bozdu sonra eşimin tekrar bana aşık olması için aşk büyüsünü yaptı. Şimdi yeniden evlenme yolundayız ve çok mutluyum. Allah razı olsun hocam her şey için sağ olun.